Курсове по маникюр, педикюр и ноктопластика

6

Нива на обучение

26

Предмета

300 часа

Теория

360 часа

Практика

Сподели този курс:

Share on facebook
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin

кратко представяне

Курсове по маникюр, педикюр и ноктопластика

Център „Его“ opгaнизиpa лицeнзиpaни курсове по маникюр, педикюр и ноктопластикa по професия мaниĸюpист в град Хасково. Курсовете обобщават ocнoвни пoзнaния пo cпeциaлнocттa и пo-мoдepни мeтoди зa oфopмянe нa нoĸтитe: нoĸтoплacтиĸa, геллaĸ, дeĸopaции, декоративен и медицински маникюр. Зaвъpшилитe ycпeшнo пpoфecиoнaлнo oбyчeниe пoлyчaвaт yдocтoвepeниe зa ĸвaлифиĸaция c вaлиднocт в cтpaнaтa и в Европейския Съюз. Курсовете по маникюр, педикюр и ноктопластика  се вoди oт пpoфecиoнaлни педагози и мaниĸюpиcти c дългoгoдишeн опит в cпeциaлнocттa и в обучението на начинаещи маникюристи.

Завършилите курс получават документ спрямо степента на професионална квалификация и броя учебни часове

Курсове по маникюр, педикюр и ноктопластика -  се провеждат в реална среда, която е съвременно оборудвана, за да може всеки курсист да вникне в истинската същност на професията. Всяка теоретична част  е свързана с практическите процедури и манипулации. Получавате възможност за обучение и върху реални модели. По този начин имате предимството, което ви дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след успешното завършване на курса. Ако решите да започнете собствен бизнес ще съдействаме необходимите идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен кариерен старт. Нашият център за обучение разполагала с професионални материали и инструменти за провеждането на обучението, съобразени със съвременните тенденции.

Степен на обучение

Завършилите получават начални знания  по професията. Класически маникюр и гел лак. Теория и практика с включени учебни и работни материали  и осигурена професионална апаратура по време на курса.

Входящо ниво: 130 учебни часа     Цена 450лв.

Издава се: Сертификат от Център Его на български език с възможност за превод на английски език. 

Първа Квалификационна степен

Класически маникюр и гел лак маникюр . Ноктопластика и изграждане с различни видове техники и материали. Теория и практика с включени учебни и работни материали  и осигурена професионална апаратура по време на курса.

Първо ниво: 220 учебни часа    Цена 750лв,

Издава се: Държавно удостоверение за част от професия от НАПОО/МОН.

Втора Квалификационна степен

Класически маникюр и гел лак маникюр. Ноктопластика и изграждане с различни видове техники и материали Апаратен маникюр – работа с електрическа пила и видове накрайници. Класически и декоративен педикюр. Теория и практика с включени учебни и работни материали и осигурена професионална апаратура по време на курса.

Второ ниво: 660 учебни часа.    Цена 1500лв.

Издава се: Държавно свидетелство за професионална квалификация от НАПОО/МОН

*Възможност за допелнителни надграждащи модули.

Декоративен маникюр с многобройни техники, 3 и 4D с моделираща гел паста, инкрустиране на камъни и др. Периодично се организират семинари за декоративен маникюр. В тях могат да участват както маникюристи завършили при нас, така и колеги, които искат да подобрят декоративните си техники. В тези семинари могат да участват и непрофесионалисти. 

Завършилите получават: Сертификат от Център Его за участие в семинар и стабилни практически умения.

Цена 250 лв

В този модул се изучава Медицински педикюр и е надграждащ за преминалите курс по Козметичен педикюр. 

Цена: 250лв.

Апаратен маникюр – работа с електрическа пила и видове накрайници – 150 лв .

*подарък при записване на 2 модула.

Курсове по маникюр

Пълен Учебен план

цена за курса

Маникюр

1500 лв.
  • 660 учебни часа: Втора Квалификационна степен
  • 220 учебни часа Първа квалификационна степен
    Цена: 750лв.
  • 130 учебни часа Сертификат от Център "Его"
    Цена: 450лв.

готов си да започнеш
или имаш въпроси?

Изпрати своето запитване тук